Zdravím,
plánuji přechod z Win na MacOs... pouze kancelářská práce, nic náročného na výkon, ale chci vyšší obnovovací frekvenci displeje a jas, tedy Air není cesta...
Rozhoduji se mezi MacBook Pro 14" M2 Pro nebo M3?
1) MacBook Pro 14" Apple M2 Pro 10-core CPU 16-core GPU 16GB 512GB Stříbrný CZ
2) MacBook Pro 14" Apple M3 8-core CPU 10-core GPU 8GB 512 Stříbrný CZ
Co bude dle Vás lepší volba? Děkuji za reakce...
MacBook Pro 14" M2 Pro nebo M3?
Moderátoři: MichalM.Mac, Renik, zmiy, dandas, Macforum_Admin, Unreed
Re: MacBook Pro 14" M2 Pro nebo M3?
Na "pouze kancelářská práce, nic náročného na výkon", to si děláš srandu.

Aktuálně mám Lenovo W530, i7, 32GB RAM s 2GB grafikou, který jsem kupoval před 11lety jako notebook určený pro 3D tvorbu a grafiku a já to celou dobu používal na office365 a kancelářskou práci…
Mám rezerovaný MacBook Pro 14" Apple M2 Pro 10-core CPU 16-core GPU 16GB 512GB, přijde mi lepší varianta než základní nová M3 jen s 8GB RAM…

Mám rezerovaný MacBook Pro 14" Apple M2 Pro 10-core CPU 16-core GPU 16GB 512GB, přijde mi lepší varianta než základní nová M3 jen s 8GB RAM…

Na kancelarcinu kludne aj mb air.
Vyber medzi nim a mb pro je vlasne skor o tom, ci nechcete to pripajat na viac nez jeden monitor.
Inak na kancelarske veci vam bude ten air asi lepsi pretoze skor by som hladel na vydrz baterie.
Eventuelne pozerajte na najnizsi mb pro, ktory ma tiez vyssiu vydrz.
Ak vam nezalezi na vydrze baterie, tak beriete, co sa vam na pohlad paci
A privlastok Pro ma svoju psychologicku cenu
Vyber medzi nim a mb pro je vlasne skor o tom, ci nechcete to pripajat na viac nez jeden monitor.
Inak na kancelarske veci vam bude ten air asi lepsi pretoze skor by som hladel na vydrz baterie.
Eventuelne pozerajte na najnizsi mb pro, ktory ma tiez vyssiu vydrz.
Ak vam nezalezi na vydrze baterie, tak beriete, co sa vam na pohlad paci

A privlastok Pro ma svoju psychologicku cenu

-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 1 / 4 / 5S /X /13pro iPad Pro Pencil TV4/ 4K WATCH S0/ S4 AirPods
Mac Mini iPhone 1 / 4 / 5S /X /13pro iPad Pro Pencil TV4/ 4K WATCH S0/ S4 AirPods