16 pro vs 17 pro

Vše, co se týká iPadů, iPhonu, iPodů a příslušenství, patří právě sem...

Moderátoři: MichalM.Mac, Renik, zmiy, dandas, Macforum_Admin, pekros, hynecheck, Schumi

Odpovědět
novyp

16 pro vs 17 pro

Příspěvek od novyp » 28 lis 2024 12:26

Ahoj všem,
ted mám 13 pro a mám kredit u operátora do konce příštího roku. V únoru jedu do USA.

Doporučili by jste koupit na cestu 16 pro (asi hlavně kvůli fotkám), nebo to nechat s ím, že i 13 pro už dělá moc pěkný a počkat na 17 pro. Podle toho co jsem čelil, tak na 17 pro se mi asi nejvíc líbí, že nebude foťák přečnívat.

Díky za názory a rady

Pavel

rony
Kontaktovat uživatele:

Re: 16 pro vs 17 pro

Příspěvek od rony » 29 lis 2024 16:54

Zrejme vycerpavajuci nakupny poradca na otazku kupit najnovsi vrcholny model iPhone alebo neexistujuci buduci vrcholny model ;-)

1. ste spokojny s i13, ktory teraz mate. Mozete pockat na nevydany neexistujuci model? Ano? -> pockajte

2. ste spokojny s i13, ktory teraz mate. Nemozete pockat, lebo musite kupit novy iPhone? Ano? -> kupte najnovsi model v obchodoch i16 Pro alebo i16 Pro Max

3. nie ste spokojny s i13 alebo sa pokazil. Nemozete cakat rok. Ano< -> kupte i16 Pro alebo i16 pro max

4. nie ste spokojny s i13 ale nie je to tak zle a mozete pockat?? Ano -> pockajte.

5. chcete kupit iPhone? Ano? kupte ten, ktory je aktualne v ponuke tj. i16 Pro ;-)

6. chcete kupit neexistujuci iPhone 17? Ano? -> To bohuzial nie je mozne, neexistujte ale riesenie je pockat a potom kupite.

Vas pripad je najpravdepodobnejsie bud bod 1. alebo bod 2. Ale je mozne, ze skor chcete potvrdit svoje rozhodnutie HNED kupovat i16 Pro.

Pripominam, ze spekulovat nad vyberom medzi existujucim top modelom a neexistujucim mobilom je VELMI TAZKE napriek zdaniu, ze volba je to lahka a informacie aky bude uz existuju. Je len jedina istota: neexistujuci buduci i17 Pro bude lepsi nez i16 Pro.

Preto uvazujte nasledovne: ak je pre vas i13 Pro prijatelny fajn, znamena to, ze vas nerozhodil ani i14, ani 15. Znamena to, ze vas zaujal i16 pro a ked ho kupite potom je pravdepodobne aj to, ze vas nebude trapit i17 pro.

Vase uvazovanie preklopte do roviny: DNES MUSIM kupit novy iPhone? Tak DNES kupim aktualne ponukany model. Neriesim minuly model ani buduci. Ak nemusim kupovat DNES, tak nespekulujem ani minuly, ani terajsi, ani buduci.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
 Mac Mini  iPhone 13pro  iPad Pro  Pencil  TV  WATCH  AirPods  Homepod

novyp

Příspěvek od novyp » 29 lis 2024 17:37

Díky za radu, chtěl jsem napsat vše, ale ve skutečnosti je situace takováto:

1. Počkat mohu do 10.11.2025
2. S telefonem jsem spokojen
3. Kupovat budu 16 pro nebo 17 pro - jinou variantu moc nepřipouštím
4. V únoru a březnu jedu do USA na 3 týdny
5. Dokud jsem nevěděl že pojedu na trip USA měl jsem jasno, že počkám na 17 pro

Otázka: Budou fotky z 16 pro o tolik lepší než 13 pro? Stojí tedy za to kvůli lepším fotkám z západu USA, kam už asi nepojedu (nejezdím 2x na stejné místo) koupit 16 pro nyní a nečekat na 17 pro?

Díky

rony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rony » 29 lis 2024 22:44

Velmi laicky: fotky z i13pro budu stacit, beztak je to skor o umeni fotit.

Isteze ma i16 vylepsenia, no myslim, ze viac v natacani videa nez foteni. A rozdiely medzi i16 a i17 budu tradicne minimalne.

To som uz pisal. Cele je to skor o vas nez o modeloch. Bud to chcete hned alebo pockate. Kym sucasny mobil vyhovuje naco spekulovat.

Faktom je, ze i13tka uz bude o rok hw, kedy uz zacnem aj ja uvazovat o vymene, tiez mam i13pro. Ale kvoli fotaku to nebude.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
 Mac Mini  iPhone 13pro  iPad Pro  Pencil  TV  WATCH  AirPods  Homepod

pavliczeck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavliczeck » 29 lis 2024 23:11

Nevím jestli dává smysl spekulovat nad tím, jak bude vypadat iPhone 17 Pro, ale pokud máte budget od operátora, vemte si 16 Pro, peníze z prodeje 13 Pro si dejte do hrníčku a když vám to bude dávat za rok smysl, tak prodáte 16 Pro, přidáte nějakou kačku a koupíte 16 Pro.

Rozdíl mezi 13 Pro a 16 Pro určitě poznáte :)
Půjčovna iPadů https://www.iPadPujcovna.cz  BLOG http://www.APPLIK.cz

 iP 16 Pro MAX  MB Pro 16" M1  Watch Ultra 2  Display Studio ....

Odpovědět